Няма как да сте следили появите на известни жени по бляскави

...
Няма как да сте следили появите на известни жени по бляскави
Коментари Харесай

Новата любима рокля на известните - красота или безвкусна провокация?

Няма по какъв начин да сте следили появите на известни жени по блестящи събития, министър председатели и червени килими през последните няколко години и да не сте забелязали една наклонност – има най-малко няколко дами, които са облечени в предизвикателни транспарантни рокли, които оставят малко на въображението.

Така наречената " гола " рокля се споделя по този начин точно тъй като основава илюзията за голо женско тяло, с помощта на композиция от транспарантна материя и деликатно създаден дизайн.

Знаменитостите в действителност не могат да ѝ се наситят – да вземем за пример, разголените рокли единствено на аления килим на празненството на " Vanity Fair " след премиите " Оскар " 2023 бяха повече, в сравнение с нормално виждаме за цяла една година.

Може и да наподобяват като революционна тендеция в модата, само че в действителност " голите " рокли не са тук от през вчерашния ден, по тази причина недейте да цъкате с език и да си казвате " Едно време нямаше такива неща ". Можем да забележим легендата Мерилин Монро облечена в такава рокля в една от сцените от кино лентата " Някои го избират горещо ", сниман през 50-те години на предишния век. 

Мерилин обаче прави нещо доста значимо с нейната  " гола " рокля – знае какъв брой тъкмо от тялото си да разкрие, с цел да бъде изкусителна, само че не и пошла. За разлика от нея, някои от дамите на шоубизнеса през 2023 не могат да усетят границата. 

Вижте в галерията ни някои от най-дръзките и впечатляващи появи в " гола "  рокля на звездите и преценете кои са се справили със задачата да наподобяват стилно и кои не.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР